REGISTRACIJA KORISNIKA

Opće informacije o registraciji korisnika

Sadržaj Internet prodavaonice dostupan je registriranim i neregistriranim korisnicima (gostima). Da biste kupovali na www.colaina-perla.hr možete se registrirati i ne morate.

Registraciju na web shopu www.colaina-perla.hr moguće je napraviti samo punoljetnim osobama. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije. Ako dođe do bilo kakve promjene podataka koje ste unijeli prilikom registracije, molimo Vas ažurirate Vaš korisnički račun. Svaki registrirani korisnik prima svoje korisničko ime i lozinku koja je tajna.

Odgovorni ste za sve akcije i narudžbe koje su naručene pod Vašim korisničkim računom. Ako znate ili sumnjate da još netko zna Vašu lozinku, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate putem e-maila kako bismo Vam dali upute za izmjenu Vaše lozinke. Krajnji potrošač u web shopu www.colaina-perla.hr je isključivo registrirani korisnik odnosno neregistrirani korisnik (gost). Prilikom registracije u web shopu www.colaina-perla.hr  bit ćete dužni kreirati lozinku koju morate zadržati samo za sebe i ne dijeliti je s drugim osobama.

POSTUPAK REGISTRACIJE

Registrirati se možete odmah po otvaranju ( link)  ili na završetku kod kupovine.

Registracijom upisujete sve potrebne podatke za izradu računa i slanje paketa:
– Ime i prezime
– kontakt osobe za dostavu
– adresa dostave
– ako ste tvrtka potrebne podatke kao što je R1
– broj mobitela
– e-mail adresu

NAPOMENA: Obrada osobnih podataka kao što je ime, prezime, adresa, email adresa i broj telefona kupca uvijek će biti u skladu sa Općom Uredbom o zaštiti osobnih podataka i zakonskom regulativom države članice koja je primjenjiva na web stranici http://colaina-perla.hr/. Zaštita osobnih podataka veoma je važna na web stranici http://colaina-perla.hr/. Korištenje weba http://colaina-perla.hr/ moguće je i bez pružanja osobnih podataka, međutim, ako ispitanik želi koristiti neke od usluga ove web stranice, obrada osobnih podataka može biti nužna.

Nakon izvršene registracije dobiti ćete na svoju e-mail adresu lozinku. Lozinku i korisničko ime spremite jer će vam trebati kod sljedeće narudžbe. Kada ste jednom registrirani ne morate više unositi svoje podatke kod kupovine. Dovoljno je samo jednom i to prvi put kad se registrirate a za svaki sljedeći put prijavljujete se pomoću Vašeg korisničkog imena i lozinke.

Registrirani korisnici mogu:
Kupovati preko Colaina perla web shopa
Vidjeti status narudžbi
Pogledati povijest narudžbi
Dodavati u listu želja

Ne registrirani korisnici ( GOST) može:
Kupovati preko Colaina perla web shopa
Pregledavati ponude
Informirati se o proizvodima i uslugama

Izgubljena lozinka Ako ste izgubili lozinku pošaljite e-mail na našu adresu colainaperla@gmail.com. Vrlo rado ćemo Vam poslati novu lozinku.